Reference Kalkfjerner 3i1
3/1-22

Sejlgårdspark, Farum

Jeg skulle bruge et produkt til at fjerne kalk i mine væghængte toiletter.

Vi snakkede om hvordan jeg kunne bruge produktet nu hvor det er væghængte toiletter og ikke alm. toiletter som står på gulvet. 

Jeg kommer det i cisternen på væggen men først trækker jeg ud i toilettet, kommer efterfølgende kalkfjerner 3i1 i lad det sidde ind til beboerne kommer hjem (dog min 2 timer) så trækker beboeren ud i toilettet og du har fjernet kalken - var bekymret for indmaden i cisternen blev det ødelagt. Nej intet er sket jeg har sparet en masse penge og økonomi samt vente på håndværkeren, beboeren sparer på vandet toilettet løber ikke mere og ikke flere brune rander. Nem og billig løsning.


André25/6-21

Fællesdriften af Høje Gladsaxe, Teknisk Afdeling, Gladsaxe

Jeg har brugt kalkfjerner 3i1 I en længere tid til vore amature til Cisterner på toilettet og fjernelse af kalk i armaturer samt epilatorer. Det der også er vigtigt er, at Kalkfjerner 3i1 har en svag lugt. 


Cisternen: Træk i træk og slip knappen for at fyldt cisternen op med vand. Hæld en halv eller hel ltr. kalkfjerner 3i1 i cisternen og lad sidde i mere end 1 time, lad beboeren trække ud i toilettet (medproducent) kalken er væk men kun under vandspejlet.

Armaturer: Læg armaturet og epilatorer i blød blandet med vand i ca. 1 timen, tag det op ad vanden og skyl grundigt igennem med vand. Ingen kalk i armaturet. 


Det har sparet mig for mange penge i boligselskabet, ikke at have alle de armaturer liggende samt at jeg kan klare opgaven inden for et par timer for beboerne, en glad og tilfreds beboer.


Per


 

28/9-20

Trekløverskolen, Frederikssund

Jeg har nu brugt Capp2 kalkfjerner 3i1 i længere tid, hvor jeg har haft en god oplevelse med produktet, det har gjort vores hverdag meget nemmere, vi kommer produktet i cisternen lader det sidde natten over og trækker ud i toilettet dagen efter.

Vores held er at i de små børnetoiletter som er meget dyre har vi nu sparet skolen, kommunen for rigtig mange penge.


Pedel Henrik

Tilbage